Wednesday, October 31, 2012

semester 3

Assalamualaikum,bismillah

Hey people.I'm still alive, Hahah.First of all,this entry gonna pack with pictures, \m/,sebab aku pemalas nak taip,mari kita tampal gambar bebanyak. Memory card buat hal,tak detect pfffttt,semua lagu,gambar hilang T__T. Nasib ada lah ihsan gambar-gambar dalam folder.

Alhamdulillah,semester 3 melabuhkan tirainyaa beberapa minggu yang lalu,hanya mereka yang pernah mengalami yang tau cemana azab dia woi,MashaAllah rasa nak menangis. Dah malas nak kenang lagi,mari kita tatapi gambar-gambar dibawah

*Gambar yang bersepah,tidak mengikut susunan kronologi



malam jamuan hari raya sektor c
 *kiri anis,aku ,qila*
ini lah manusia yang aku mula-mula kenal ketika menjejakkan kaki ke Kolej Intan



 kesayangams

 iftar with classmates 


 classmates,bawah tangga pun boleh
 fengfeling study oversea,terima kasih photoshop,terima kasih aishah
 during Mama Rash's class,kau mampu?

 our first outing keluar dari segamat w kesayangams
 kengkonon tourist guide,tapi tak tau jalan,phuii kepada diri sendiri,haha

 melampau betul,semua assignment nak submit lepas raya -,-



 berkempen untuk AYU

 nampak tak assabiyah diaa,tetiba dah rasa jadi orang politik,haha

kesayangams saya

 rumet yang sangat sweet
 seminggu berkampung di bilik ayu,berkongsi satu tilam,tidur empat orang demi menyiapkan assignment,kau mampu?haha
 muka pasrah study week tak balik,submit assignment dan assignment kena redo last minute T.T pffffft 
 midnight thriller movie marathon,tengah final pergi tengok wrong turn,pastu jerit2,tutup lappy dengan bantal,tapi masih lagi gagah untuk menonton sehingga ke minute yang terakhir

dan tidak lupa juga,ketika paper aku yang terakhir,dikala wing semakin menyepi,digemparkan dengan berita penampakan "gula-gula di kolej belakang aku "

last sekali,akan merindui bilik ini,suka duka didalam ini ,


*moga-moga semester ini berjaya diharungi dengan sukses, Hello semester empat. Nama diberi aten,DIIM part 4, Fewitt dah senior hujung tahun depan dah grad,insyaAllah

Sunday, October 21, 2012

siblings and cuzzies day out

Assalamualaikum, yeay , I'm homeeeeee, hello semester break and good bye pathetic semester \o/. And now, I'm proudly announced that I'm Fatin, Diim part 4, Muahaha, kita dah senior dan insyaAllah hujung tahun depan grad, Ameen.

And since my beloved cuzzy in the earth sambung degreee dekat Melaka, ni lah first time dapat hang sesama,sebab aku pun baru je habis final. And we had decided to watch movie together with the boys. Kengkonon tengok malam,so nak lagi feel tengok cerita hantu. Tiket 8. 35,banyak movie yang macam tak best,so since Sinister baru je keluar,tengok ni je la.



 cerita ni horror and scary genre movie. Something yang melibatkan kepercayaan bugeen macam tu, Aku pun tak mau ulas apa2.better pergi tengok sendiri. Aku bagi 3 setengah bintang sebab intro dia lembab sikit,tapi part pertengahan best sebab kau macam nak tau sapa punya angkara dan ending tak best,tergantung.

Lepas habis movie,lepak mamak aaa tengok Piala Malaysia. Yo gomo kelate gome. Hebak mu ;D.


 ni lah kengkonon beloved cuzzy in the earth* next week belanja movie please ;p*

siblings ;),actually ada lagi sorang cuzzy lelaki,tapi mana ntah dia pergi 

yang sadis,semua dekat sini sokong ATM, dan aku sorang je sokong kelantan, wey nak sorak pun segan sebab tak de gang ;/

Masa aku turun dari cinema dah seri 2,2



ini lah manusia-manusia yang bertanggungjawab menjaga the boys tuu, haha, well gua kan kakak yang penyayang ;D


till there, adios ;D