Tuesday, November 27, 2012

no rainbow without a little rain

Assalamualaikum,bismillah

Lamanyaaa tak mensosialkan diri dengan internet,haha. Almost 1 week ++ kot menyepi diri. Sebenarnya internet buat hal,sekarang dah okay,alhamdulillah.

Pejam-celik pejam celik,minggu ni minggu terakhir berpeleseran di rumah, too many things happened in this semester break. Seriously,and I believe no rainbow without a little rain. Allah menguji hambanya kerana Allah sayang akan mereka, dan saya redhaa atas semua yang berlaku dalam sebulan ini.

Hari tu,tertengok iklan bual bicara Fadzilah Khamsah Selami Jiwa tu,katanya "Allah menurunkan satu ujian,tapi Dia menjanjikan dua kesenangan ".

Dan buat sayangku Noor Aqilah Shahrina Bt Johan Shah,semoga awak tabah dan terus bertahan ya menghadapi ujian ini,aku doakan kau cepat sembuh,kembali riang ria macam dulu balik,kawan-kawan tolong doakan dia cepat sembuh  jugak yaaa. Terima kasih ;')