Saturday, July 10, 2010

malu gle dowh..

malu doe tyme ni...
why?good answer ..bcoz terlmbt g friday assembly...
bdk ostel fom five sume lmbt g assembly..
mmg cuak gle r nk g kat pdg..ingt bace yassin today,,lmbt2 r trun,
mmg rase muke cam da tade drh jeh..
b4 g pdg,da kene fire ngan ckgu displin...
first time ngok die tgking kteowg..tape2 sabar!!dugaan je
tu baru satu bale yg dtg..
smpai je pdg,hem suruh berbaris pnjg kat ats tgge bwh ni..
pergh,gase cm nk nanges je,tgh2 assembly kene bratur kat tgge tuh,,,
mke ni cam kene simbah minyak cap kapak je..malu sgt.seb bek kene ramai2
abes je assembly,kene fire lagi..uhh!!pastu kene rotan..aduh!!
naseb baik tak masuk e displin..
pastu kene kaunseling lg..
kaunselor ak ckp kteowg kene aeni coz dosa kteowg fly aetu..
lau korang bace psl ak fly aetu,mayb ni kot blsn die..taubat da



yg titik2 ijau tu cikgu2 duduk,
yg titik2 pink tu,student beratur
yg bulatan besar tu kteowg kene berdiri kat situ

2 comments:

troublemaker.. said...

maloo sgt beb...
gler arr..
mati ak ary senin ni,,

fatynn said...

hoho.mmg tanak g skool je luse