Saturday, October 2, 2010

ad jugak orang cmni yek?

dimulakan dengan BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIM





cerita ini benar-benar berlaku pada tanggal 2 oktober 2010..
kami berlima which is ak,dila,maya,gary,ziha telah mgorbankan waktu cuti sabtu kami untuk turun ke jasin,,untuk ap?yeah untuk memulakan study group kami yg pertama..
hari ini kteorang cover subjek addmath,syukur alhamdulillah kerana tajuk probability=normal disrtibution telah berjaya dikuasai..
thanx to ziha yg menjadi ketua untuk mengajar subjek ini..
setiap org yg menyertai program ini(chewah) diberi satu subjek untuk diajar..
yg takleh blah ak dpt subjek bi ngan akaun..klaka je dpt bi,grammar pon takdelah bgos cam mat salleh,akaun tu insyaallah boleh..
setelah penat belajar,kami pon gerak ke foodcourt yg berdekatan untuk membasahkan tekak dan mengisi perut yg suda berbunyi,,
in addition ziha,ngan gary akn terus ke pusat tuisyen dorang pukul 2.00 nanti,,
sementara menunggu pesanan yg dipesan sampai
tetibe datang sowg pakcik ni seprti gambar dibwh..
die pon borak2 la ngan kteorg,tp hanye gary dan maya je yg lyn ckp die..
first2 impress jugak kat pakcik ni coz die bole speking beb,
yela cam tak caye je org cmni ley speaking,,by the way dont' judge the book by it's quality(mandai je tukar idiom)doesn't mean the thick book has a good story,tol tak?
then die siap puji2 gary,,die ckp cmni kat gary"i like your face,your face looked nice"
kembang gary,a few second later,barulah kteorg taw uncle ni nak bodek rupenye setelah die berkata ,
pakcik:"i have 1 question to you,can you answer it?
gary:"what is your question?depends la
pakcik:bole blanje pakcik kopi secawan?
laa,yg die dok ajk kterang borak,siap puji2 hanye nak mntak kopi?
uhh,sory pakcik kteorg bwk duet cukup2 je tok tambang pergi balek,ngan mkn
then,ak ngok uncle tu g tmpt lain



peace pakcik,sempoi r care mnx kopi,ni gmbr pakcik tuh,ambik gmbr curi

ps:sory bahasa saya sgt malaysia,tersusun..just to get ready for esei spm bm

1 comment:

syaidatul.nadia.rahmat said...

wish u all the best..
usaha dan bnyakkan doa..
teruskan usaha lagy,,doa2 dapat jawab exam nnty dengan tenang..
wish u can get what are wish to..
good luck atin..and all ur study group members..