Tuesday, December 20, 2011

wordless wednesday

assalamualaikum gojes plus hensem,
bismillah

fisrst time nak buat entry pasal wordless wednesday.;p
wednesday lah sangat =='
okey,i really love this car,hitam+kuning,wow macam warna harimau malaya ;p

wall paper hp yg sedang dgunakan sekarang 

 assignment yg patut disubmit pada hari ini tetapi sebab miss baik hati,extend sampai naik cuti midsem,what a relief,thanxs Allah ;D
 beli inai sebab jari ada cagu,tapi terpesong pakai dekat jari,;p siap promote satu kelas sape yang nak pakai ;p

 penasihat akademik qila,ayu,daya yang sanagt comel ;D
 amik gambar curi-curi ;D
 busy sangat mereka ni nak buat validation
 first time nampak sign ni dekat u,agak jakun,
 this girl is dayah,she is herbalife personal coach,if u want to lose weight or gain weight,she knows how and what to do ;D,daya aku promote ko
 gigih korbankan waktu weekend pagi yang sejuk di segamat semata-mata untuk besenam dan kekal cergas
 zira+qila org yang gigih banagun seawal jam 6.30 pagi
 dayah meet her plkn friend
 jo yee ni chinese but she had convert to muslim,alhamdulillah,,,dia kongsi pengalaman tentang kemasukan dia ke agama islam dalam wacana kristianisasi anjuran kelab insof
 sebab kelas petang cancel,reramai pergi pasar malam,bungkus makan kat uptown ;D
 shapping nye botol ni
 qila,umi memasing pakai tudung baru beli
 ayu dah rupa orang yang bawak obor sukan dah 
 kasut ni sumpah kecik,tapi ayu muat pakai,apekah
 i hate angry bird,hate the most ,sebab tak pernah senyum,padahal dalam fon ada game angry bird,,baru je blutot dekat ika
 imam muda hassan yang sangat hensem,sejuk je hati pandang,,ahaha,,bukan dengar ceramah,tapi leka pandang muka im hassan

 craving for this,,anyone please buy for me ;D
 kasut yang sangat pelik=='
makanan pertama yang dimakan pada hari pertama buka sem




#excited nya nak balik,rindu mak ,ayah,adik,abang,rumah

1 comment:

akaliliffa142 said...

panjang nye..blogger girl..kui3