Monday, January 14, 2013

random

Bismillah,

Almost 2 am, and i'm still awake. Looking through the notes and slides. Life getting harder each day.
Esok kuiz 259, dan aku macam urmmm pemenda la semua ni -,-.

Dalam kepala berputar ligat semua benda, syaitan mula membisikkan kata-kata cinta. Almost 3 weeks stuck in here, too stress. Hari tu dah decide nak move on, dah tak nak pikir benda2 sampah ni lepas tu terpaksa berfikir jugak. Too bad. Aku tak sekuat badang, tak segagah iron man, tak sehebat ultraman, tak macam bezita yang ada kuasa super saia. 


"Hati manusia Allah pegang", keep praying and put Allah with you. Having a crush is not a crime aite? till then. Nighto people.



 malu pulak cerita pasal hati & perasaan dekat blog. lol

4 comments:

IjatMat(Original) said...

hoit...!ayat last tu macam perli kite..tite terasa awak tau? bertuka jadi super saia kang..haha.. :D

aisha alyahya said...

gambau kite xde u__u

fatynn said...

ijat: -,-
aishah:-,- ye laaa nanti kita letak gambar awak bebanyak

Hidayah Azam said...

motif gamba aku? haha :P