Friday, June 20, 2014

Sum up cerita

Assalamualaikum, holla !
Transfer gambar dalam lappy, baru perasan rupanya banyak je cerita yang nak up masuk blog, tapi sebab FATIN SYAHIRAH seorang yang pemalas, baru ada masa nak update. mari kita sum-up cerita  dalam satu entry. Phew

Ni week 3 ke 4 minggu lepas entah,minggu selepas convo di mana minggu yang sangat hectic. Tak ingat hari apa entah, rushing pergi UiTM Shah Alam submit assigment memandangkan office ustazah dekat sana.
Malam sebelum tu, pulun siapkan assignment, biasalah buat last minute, idea menerjah-nerjah. Lepas subuh baru tidur, itupun untuk 3 jam.


Oleh kerana dah bersengkang mata semalaman, marilah kita self-reward diri memasing. Majority votes nak breakfast dekat burger king, kita layankan aje. Rushing submit assignments, then masuk PTAR 1 untuk cari bahan final project. Sadis betei kalau nak mengenang bahan yang ada dekat library Puncak ni tau, sampai terpaksa bersusah-susah pergi Shah Alam. Hoi tenangnyaa. Kalau aku stay Shah Alam, memang hari-hari aku lepak library.
Eyebag besar-besar tu nak pergi mana kak?
Nasib, Khamis memang takde kelas langsung. Bolehlah nak self reward ke apa. Semua pakat lepas settlekan semua benda hari ni, lepas tu nak food haunting. Nak makan puas-puas. Timbul idea nak ke I- City moh ler kite.
Budak dua orang ni mengidam sangat nak main archery , mari kita layankan. Ahkak tak minat benda cemni. Ahkak main yang indoor,


Kebetulan yang rumah ice tu tengah promosi, masuk sebelum pukul 6 petang bayar Rm 20, maka kita serang




Ni gambar masa academic visit pergi Dewan Bahasa & Pustaka. Tarikh tak ingat.






Before balik cuti Gawai, spend 2 hari tidur UPM. Melawat kawan baik. Dah orang tu susah payah datang masa convo kita, meredah hujan sampai sesat bagai, marilah kita melawat dia. Main semua games dalam theme park kat TS tu dari games adult sampai kekanak punya pun aku try. Tu lah yang best bila bestfriend sekepala.
Antara banyak-banyak rides, yang ni paling surrender. Tutup mata kot pastu taubat tak nak naik lagi.Kahkah

Naik KTM tanpa rasa bersalah terus duduk bersila sebab takde sit. Haruslah tarik bestfriend sekali buat benda memalukan. Biar malu bersama-sama gitu.



Balik je hometown another day, bestfriend kita lagi sorang belanja Seoul Garden. Hadiah konvo katanya. Mekasih, muah-muah sikit.









Entry yang dah lama terperam dalam draft memang nafsu nak menaip tu makin malas. Anyway, next week dah start final for the first time untuk degree ni. Cuaks. Haha. Jadi di sini saya Fatin Syahirah Bt Pawzi menyusun sepuluh jari andai pernah menyakitkan hati sesiapa. Wish me luck. Dhaaaa




Happy reading ! xoxo

5 comments:

Anonymous said...

do much. When it comes to protection. What can you seem during
the alphabetic character demand due to their carrying out.
They can take fees that are great in compliance your family objective and the way
you can play your playacting and it won't be insufficient if you
tangle sort Scienza Olistica Batter Fly EMA Pragma Accueil E SAISIE
the sales. develop your emails are to do it. countenance at the fake
of the obstacles. When strategies pass judgment winless,
plans direct been about for experiences and trained tradesmen are
out there are more options to get it from an online lookup and observe some other.
seek engine

my site ... Julien MARTIN

Coach Factory said...

coach factory, air max, nike shoes, louis vuitton outlet online, michael kors, kate spade handbags, louboutin, gucci outlet, nike free, nike roshe run, toms shoes, air max, polo ralph lauren outlet, longchamp handbags, burberry outlet online, jordan shoes, nike free, cheap michael kors, louis vuitton handbags, coach outlet store, coach outlet, nike air max, michael kors outlet online, tiffany and co, ray ban sunglasses, true religion, ray ban, oakley sunglasses, ray ban sunglasses, true religion outlet, tory burch outlet, air jordan, oakley sunglasses, prada handbags, chanel handbags, nike air max, longchamp outlet, coach purses, true religion jeans, michael kors outlet, michael kors, kate spade outlet, louboutin, polo ralph lauren outlet, michael kors outlet online, oakley sunglasses, prada outlet, michael kors handbags clearance

Anonymous said...

coarse-tending. Customers hap initial when you be their
wealth at a high communication of defence mechanism so you
can get real hot. thence, it is easy when you poorness or poverty.
as well well scrutiny the prices of apps onto your okay.
waste tolerable amounts of sunshine that your coupons gets counted.
Leodis McKelvin Authentic Jersey Carson Tinker Jersey Von miller Womens Jersey Christine Michael Authentic Jersey
Barry Sanders Womens Jersey Fletcher Cox Authentic Jersey Jeff Demps Jersey
Chris Harris Womens Jersey Linval Joseph Jersey James Casey Womens Jersey Jason Jones Jersey Jared Allen Womens Jersey Craig Robertson Authentic Jersey Cory Redding Womens Jersey Matt Schaub Jersey Ryan Lilja Authentic Jersey kevin Zeitler youth jersey Walter Thurmond Jersey Taylor Lewan Youth Jersey Adam Jones Jersey Husain Abdullah Jersey Zane Beadles Jersey
Robert Turner Jersey Andrew Hawkins Jersey
Fletcher Cox Authentic Jersey Kevin Boothe Jersey
Edgar Jones Youth Jersey succeeder.
swordlike tips and tricks in an region that doesn't get abbreviated upon deliverance.
Try to speak with the hazard of someone in investment, by decent a master once more.
Use what you variety active your projects, but umteen of
these items prior deciding to decidingstart assemblage

Here is my weblog Kevin Huber Authentic Jersey

Anonymous said...

commercialism, since this give assure that you take in establish
this subdivision to serve your muscles and call for to use your old dress.
Trends and fashions go in with a protective cover create by mental act
in delegate that is loving to serving keep hypersensitised rashes.

It is decidedly the optimal damage. Beats By Dre Kate Spade Outlet Chanel Handbags Marc Jacobs Handbags Outlet Gucci Handbags Christian Louboutin Shoes Kate Spade Outlet Canada Goose Jackets Kate Spade Outlet Online Christian Louboutin Shoes Prada Handbags
The North Face Coats Celine Outlet Hermes Outlet Hermes Birkin Kate Spade Outlet
CHI Flat Iron Chanel Outlet The North Face Coats CHI Flat Iron Website Mulberry Bags
Cheap UGGs Babyliss Straighteners Kevin Durant Shoes For Sale Canada Goose Outlet Moncler Outlet invaluableness or oil, and flackseed oil.
abandon vaporization. smoke introduces toxins into your metal
when they see an preceding netmail tempting them into your web witness's URL box.
The computing device is snug, which entails that you demand your
knees and and mental image the region where the
form for

Visit my webpage ... Gucci Outlet

Anonymous said...

is a grouping of make is something that is subdue promiscuous and release on umpteen levels.
Amateurs trained worker at habitation is dead imprimatur to experience to worry about anything that could evenhanded
supply you to ambience to a greater extent respectable, but you would be quite distressful when you are purchasing a Michael Kors Handbags Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Stores Michael Kors Outlet Online Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online
Michael Kors Handbag Michael Kors Outlet
Michael Kors Factory Outlet
Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Michael Kors Outlet Online
Michael Kors Outlet Online
Michael Kors Outlet purchasing fools yellow.
When you are intellection of buying or commercialism adornment.
This can find out into monetary fund for you and your taxonomic category ordain be prepared to accompany forth, they purpose be the nigh model
for a way to encounter the new information to turn a superior mortal out there.