Friday, August 24, 2012

eid

Bismillah,alhamdulillah i'm still get a chance to meet syawal. Before that,goodbye Ramadhan,gonna miss u,perhaps we can meet again,InsyaAllah. May Allah give me  a chance to meet Ramadhan next year ;').

Second year without Makwe & Mak teh. Semoga mereka ditempatkan di kalangan orang beriman .Amin ;')
Dan raya tahun ni rumah ni agak sunyi sebab Ucu,Kak Rehan,Pakcik tak balik. Raya kampung mertuaa.


 lepas solat sesi bermaafan bermula. Ayah sebagai anak sulung mengambil tempat di atas kerusi
 menunggu turn
 mak ngah mengambil kerusi di sebelah ayah
 husband and le wife part


and now,Family potrait
 pak itam's family

 pak teh's family

 pak ngah's family




where pak long's family?
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

here ;D
masa orang ambil gambar family,weollss makan,sebab ayah dah lapar,so tahun ni takde gambar family,next year la,ada abang

 the most handsome daddy in the world,my superhero, I love him .
bestfriend selalu cakap aku sengal dengan lawak bodoh,aku dah tau aku ikut siapa,like father like daughter,;)
 half of the cousins
eh mata dia ni buat-buat tau,bukan betul-betul


 aunts and cozzies
aku tak raya mana pun,melaka dulu kini dan selamanya. eh tak,mungkin husband nanti orang negeri lain. Haha.




SELAMAT HARI RAYA,& SELAMAT BERPUASA ENAM SEMUANYA ;)

2 comments:

Cik Eija Hassan said...

selamat hari raya.hehe.
meriahnye raya dia (;

fatynn said...

selamat hari raya juga cik eija ;).