Wednesday, May 18, 2011

counting the days

assalamualaikum gojes plus hensem,
btw asal internet aku macam hawau je ni,pffff
counting the days la sangat,,ni yang aku nak nyanyi lagu menghitung hari ni
kalau budak-budak plkn panggilan kedua telah selamat pergi berjuang,,,ni ha,kami-kami pula akan pergi berjuang

barang-barang dah siap pack,rasa macam dulu-dulu,masa fom 1,first time dudk hostel.
tapi fizikal dan mental,rasanya tak ready lagii..5 bulan kan otak berehat je,,
sebelum tu,terima kasih kepada shasha,anim sebab kenalkan aku dengan zaitie,at least aku ada kawan dari melaka,,

on je facebook,zaitie invite aku join group uitm segamat [information management] part 1-group budak-budak yang daftar sabtu ni,,fuhhh,gila xsaited admin dia,,tapi bagus jugak la,,kenal la beberapa orang,,siap collect siapa budak melaka lagi

so,doakan aku yang terbaik eh,,tido dulu,k,bai

2 comments:

syaidatul.nadia.rahmat said...

atin, goodluck okay kat sane nnty. HAHA, relax and be cool. senyum je. pepandai carik kawanlaa.

fatynn said...

tengs kak syai,,dari hari tu,akak banyak tolong orang