Sunday, May 1, 2011

may

assalamualaikum gojes plus hensem,

welcome may,babai april,hari ini 1 may,sebelum aku terlambat aku nak wish selamat hari pekerja buat mereka-mereka yang bekerja,mak ayah selamat hari pekerja ya,moga-moga murah rezeki agar boleh bina banglo 3 tingkat,bilik sorang satu,bilik air sorang satu,termasuk bilik untuk kucing juga,wakaka,bapak demand anakmu ini,eh,gurau-gurau,mak ayah,semoga dikurniakan kesihatan tubuh badan,,



disebabkan hari ini public holiday,dalam entry yang lepas,aku mencanang kemain lagi nak pergi shopping kan,so hari ini aku amat berpuas hati yang teramat,penunggu istana tu nanti-nanti lah aku tengok,paling tidak pun aku pinjam dekat orang atau aku tengok online dari utube je,,jimat duit mak ,noks,,,lagipun hari ni kan public holiday,so panggung sure ramai,,,



hari ini aku merempit dengan abang aku,meredah hujan kilat bagai,,,keluar dari rumah cuaca ok lagi,,cantik je,,,pertengahan jalan,urghhhh,paham-paham sendiri la,,,lencun,terpaksa berhenti banyak la,,memang cool kalau merempit,sebab kau boleh cilok-cilok jalan,,tapi kalau dah hujan,cool amendenye,


jalan,toksah cakap,,super jammed,,aku pun pelik,apa yang ada dekat melaka ni,nasib baik merempit,kalau naik kereta tadi,ummm Allah je yang tau,,yang lagi aku pelik,jj ayer keroh tadi ada mascot gituww,,ada patung mascot ni,,kalau kau salam dia kau dapat lolipop,kalau kau budak-budak,kau dapat belon,tiba-tiba mascot tu berhenti betul-betul depan aku,,terus dia hulur tangan,aku pun hulur jelah tangan salam,dapat lolipop satu kau,gasak la,kat dalam tu lelaki atau perempuan,yang tak best nye,majority sale dekat situ akan kau dapat discount kalau kau ada jj card,,sebab aku tak ade kan,aku pun malas la,terus naik popular rembat 2 bijik novel,,
oh ya,baru aku perasan speedy dah renovate bawa naik atas,,bagus


gerak pergi mydin,laju-laju masuk verns,akhirnya aku dapat juga rembat kasut snekers yang selama ini aku tercari-cari,,

so hari in,berbekalkan duit aku sendiri,aku dapat rembat novel,kasut,majalah epop,sehelai t shirt,,
k.bai

2 comments:

nurulfateha said...

alah ten bestnye kuar jejalan!! yang penting skli merempit ah kan! jeles auwww!

fatynn said...

haha,,lek ah kat teha,,,tu pun sebab ada abg aku,kalau tak,jangan harap la,,merempit dalam hujan