Saturday, May 14, 2011

seghonoknya

assalamualaikum gojes plus hensem,,,


semalam kenape eh,blogger tak boleh buka?lepas tu kan,dia ganggu post-post kita,,,yeah,coment aku hilang,entry kesayangan pikah hilang,,








baru boleh tarik nafas,,tapi tak boleh lega lagi,,ada lagi yang belum siap,,








  • medical check up[done]




  • buka akaun baru[done]




  • bayar yuran




  • shopping




  • isi segala borang




  • photosthat dokumen penting[done]




  • pengesahan dokumen penting[done]




  • shopping barang-barang




  • kemas barang-barang




see,banyak lagi yang belum buat,,,nevermind,yang yang belum buat tu semua boleh buat minggu ni,,,phewww!!selamat,yang penting-penting sudah,,minggu ni asik jalan je,,ulang alik jasin-tehel,




semalam seghonok gila,,,sebabkan kita pergi sekolah tercinta,atas alasan nak melawat kawan-kawan,,


sampai-sampai je,waktu rehat,,tapi,,budak fom 5 still exam,,tapi apadehal,aku bising jugak,,


lepak-lepak sampai loceng bunyik,,,tiba-tiba



CIKGU ROSMAN-[perlu dicapslock] datang lepak bersama,,kak tieka panggil papa rosman.cikgu yang paling best,sporting,memahami,memberi semangat,sayang cikgu rosman,,


borak-borak dengan cikgu,cikgu bagi banyak tips cara belajar dekat u,,pastu cikgu bagi semangat




















































sempat buat reunion 5 gamma ;)







*sorry,malas nak taip panjang-panjang

*gambar pun copy je dari maya,malas nak edit sebab maya dah siap edit
*jeles tengok girlfrend pakai baju kuning
















4 comments:

shashaONLY said...

GATIN GAMBAR AKU TAK ADE!!!!! GRRRR....

fatynn said...

gatin?sejak bile aku tukar name?haha,,eh?wey sorry gile,,tak perasan

ft finiey said...

gatin!sha sedap laa name tu.haha..

fatynn said...

kuang hajaq nampak,,nak makan kaki kanan ke kaki kiri