Sunday, May 8, 2011

selamat hari ibu

assalamualaikum korang yang gojes plus hensem,
di sini aku nak ucapkan kepada ibu-ibu di seluruh dunia,kepada bakal-bakal ibu,selamat hari ibu,kepada mak aku"mak,selamat hari ibu,akak tak sempat nak bagi apa-apa untuk hari ini,hanya sempat bagi kiss je,"terima kasih yang tak terhingga :)


lagi satu,lagi 2 minggu,aku akan bergelar mahasiswi uitm segamat,,oh,,bila pikir-pikir sebu perut aku,,cuak,,sebab tempat baru,,pertama kali nak menjejakkan kaki ke universiti,,macam manalah agaknya,,k,bai

2 comments:

ft finiey said...

tyn jgn ckp ko.aq pon tega cuak ni..malu nak jumpe senior sis..haha

fatynn said...

tu lah,,ape,just follow the flow gitu