Sunday, January 30, 2011

:(

salam kpd semua,,
arini mood tak berape nak elok la,,,so,type karangan pon dalam keadaan yg blurrr..
badan rase sejuk sgt,,,sebab kat luar tengah ujan..
da 3 hari,melake hujan lebat,,,nak keluar pun payah,,,
kepale tgh pening2 nak demam ni.... :(
sebab tadi mandi ujan,,bukan sengaje pon,,,tadi pergi dengar ceramah kpp untuk lesen,,,next week computer test,,adus,,cuak,,,so cikgu2 doakan yek :D,,
mayb sebab tadi mase break terkene air hujan,,,tu kot sebab rase nak demam :(...tak suke demam,,,nnt kene mkn ubat,,,tak suke mkn ubat,,sebab tu syukur jrg dpt demam,,,,


psttt:cikgu,arini krgn saye agak bosan,blurr,terpesong,,maaf,saye tak berape sihatt,,klu cikgu nak bg 9G pon saye terime :(

2 comments:

fatynadia said...

jaga diri baik2 eh. makan minum tu kena jaga taw

fatynn said...

tengs fatynadia :)