Saturday, January 1, 2011

sebelum diela pergi berbakti

assalamualaikum..
hye,slamat tahun baru,2011..semoge tahun ini lebih baik dari sblum ini.. :p
ngee,ak da 18 tahun,,,oh tak caye da,,rase cam baru smlm 8 tahun,skjp sgt...
ntry ni agk emosi siket kot,gembira,teruja,excited,sedih ...:(
sedih:sbb kwn baik ak diela,da nak pergi plkn 4 aribulan 1 ni,,tggl 3 ari je lagy...
untok 3 bln ni,ak da tak de tmpt nak share cite yg personal2 ni...
sbbb dlm byk2 kwn baik ak,diela yg plg ak rapat ;(
excited:sebab ak da masok 18 tahun,,hehe
da cukup umur,,da tak pyh pergi sekolah mngh lagy,,,
pergi essembly,,pakai baju putih kain biru,,,,
masok toilet betolkan tudung,bile waktu free
pergi roll call,prep,rebut turn iron,mandi,
gembira:spent bbrape jam lepaking,buang mase ngan diela,gosip-gosiping,
makan,cuci2 mate,,uhh gonna miss my diela for 3 month,,,
oke2,ak smbg story,,act kuar ari ni pon tak plan pon,,ajk2 aym je,,,
mule2 dila ckp mak die tak bg la,byk lagy la prob,
then faez,satu2 nye super hero kami,ckp klu die join,mayb lmbt..itu tak kisah,aslkan dtg...
bakal berbakti untuk negara..
superhero yg sengal :p

dan ak,bakal kesepian for 3 month :(
oke,sambung balik,,pukul 10.30 pg,amek dila dgn kereta yg dipandu oleh super soulmate ayahanda tersyg,,then turun kat jj,,lps ayh bla,kiteorang trus msuk dgn rakusnye ke dlm jj,,(faez x de lagy mase ni)..uh,jj tgh sale!!muke teruje!!!!
abaikan,lari masuk popular,,ngok2 buku,bilik2 buku,pgg2 buku,,,ak siap ajk diela ngok buku2 spm,,,kenangan tuh,,then,singgah masuk watson sebab dila nak cari brg tok pegi berbakti..hehe..
after dat,singgah masok focus point sebab ak nak ngok spect,,nak buat baru,,lepas da pilih2,da posing2 dgn spec pilihan,terus setuju nak beli yg mane..
turun floor bawah,round2 ngok baju,bile penat duduk kejap..
hilang penat jalan2 lagy,,hari ni,ak jadi pegguna berhemah...hanya window shoping saje..
bile penat,perot lapar,lari2 masok kfc,,
then pegy mlake mall,teros cari surau nak solat zuhur,,sambil2 tu tunggu faez,
sbb dea lmbt,kiteorg sempat ngok emelda tgh shooting..hehe
jam da pukul 2,,faez tak smpai lagy,,cite damping malam da terlepas da..
faez sampai terus pegy ngok tiket2..last2 decide nak ngok the gulliver
sbb cite tu lmbt start,pegy balek lepak kat jj,
buat kerje gile dgn amek gambar yg sengal2..faez la yg ajar,,dea jugak la yg jadi potograper


ad rupe james bond tak?jwbla ad



faez yg bg idea suh amik cenggini,,die gak yg jd potograper










terpakse tebalkan muke masok bende ni,sume da pandang cam nmpak alien,,lantak!





sengal tak sengal?haha,tp ni idea ak yg cabar die buat cmni






pakai redah je









cite ni,super duper best gile,,btol tak tipu...
lawak,best,saya bg 10 bintang,,
dari mula sampai abes mest nak gelak
seyes,baik korang ngok...

diela ckp,ari ni cukupla buat dea nak ingat kat ak ngan faez tok 3 bulan,,ayt nak touching,,
p/s tok diela:jage diri kat sane,jgn nakal2,jangan jadi liar hehe
jgn lupe kat ak,
ko balek t,kite ngok transformer pulak,,





2 comments:

diela said...

ak sungguh terharu tin..

fatynn said...

haha,sengal je