Tuesday, January 25, 2011

nak yg ni bole tak?

semua berdiri,selamat pagi cikgu(alahai,,bgun dgn lemah gemalai,sambil bagi ucpn dkt cikgu yg masuk ke kelas dgn nada yg meleweh2,,, :D,)
teehee,aku selalu buat,,sebab die" besh",,hahaha agak biadab,,ye la,bg salam meleweh2 da buang mase cikgu bape minit,pastu mesti cikgu pikir,,students die takde semangat..ngee

hey dey,,
hp aku rosak,,,da 3 taun die berbakti,,,kdg2 skrin die kelip2,kdg2 itam terus,,,
aku sedih la,,nanti aku da tak boleh contact kawan2 bgtaw ak sihat ke tak,tak bole sms cikgu wish,selamat ari guru,dan segale perayaan yg ad,,,aku syg sgt dekat my baby ni...ni present dari mak ayah sebab result pmr bole thn walaupun tak dpt straight's a,,,sedih aw,,baby ni da byk berjase dekat ak,,ak tak pyh gedik2 mintak mak aku beli mp3 time fc fair,sebb time tu harge murah,,ak dengar lagu2 alycats gune mp3 baby ni jea,,, :(
aku amik gmbr,gune camera ni jea,,ak record video pon gune baby ni je,,kdg2 klu ak stuck nak mghpal sejarah ke,fizik ke,even ayt hafazan tingkatan 5 pon ak rekod suare ak gune my baby ni..bile dgr balik record tu,ak nak je suruh adik ak lempang ak,sebab ak tak caye tu suare ak...
macam itik tersepit,wakaka,,,ye aku taw,,ak cpt pelupe,,,ak gase mase tido,ak mengigau pergi telan semut kot,sampai nak mghapal siap gune recoder bagai..
my baby,
bole tak nak c3 ni
sekarang ni,nak tepon pon,pkai tepon ruma je,,tu pon takleh lebih lebih lime minit,,kalau tak nanti mak ak mule buat konsert ella,,mak aku pesan,kalau nak tepon jugak make sure,ruma ke ruma je..sebab kami pakai strimix,,so free,,pandai kan mak aku :D,,
so bole gayut lame2 ....
kalau nak msj pon tulis kat fb je,, :(,,kalau mak ak baik hati,dea bg la pnjam 1 atau 2 msj die...
bole tak aku nak mintak c3 ni drpd korang,,ad tak org yg baik hati,budiman,dermawan,hartawan,wartawan,,eh wartawan tade kene mengene :(









2 comments:

MataHati @ MH said...

better amik C3. lebih banyak function.
keypad kecil mcm tu sesuai utk yg berjari halus

fatynn said...

tu lah,,,nak try c3 pulak,,hrp2 dpt