Monday, January 31, 2011

contest bergambar:SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA



salam,,hehe

saya join contest lagy,,mari ramai2 join contest INDRA :D,,
fyi ni contest pertame die,,so jum!join saje2

tapi ad syarat die,,,ni syarat die:


  • follo blog INDRA ni

  • buat entry pasal contest ni,,,letak banner&linkkan ke entry INDRAthen letakkan lah gambar yg korang nak pertandingkan

  • letakkan banner ni dekat side bar korang& link kan ke entry ni

  • gambar original & edit diterima,boleh hantar lebih dari satu gambar,,maximum 3 gambar

  • dalam gambar tu minimum 2 org,maximum infinity,,satu kg pon bole

  • pastu kene jawap slogan ni

SAYA SAYANG KAWAN2 SAYA KERANA...

(tidak kurang dari 50 pp)




  • tag 3 org kawan,,lebih pun tak pe,,jgn lupe ingatkan dorang sekali

  • lastly paste adress entry ni dekat bhgian komen
tarikh tutup:28 februari 2011
pemenang dipilh berdasarkan slogan & gambar yg menarik
pemenang akan di umumkan pada:3 march 2011
HADIAH:
topup RM30
blog pemenang akn diletakkan di sticky post selame seminggu
blog pemenag akn disertakan disenarai list indra










oke,,ni gambar yg saya pertandingkan,,
saya nak cakap:SAYA SAYANG KAWAN-KAWAN SAYA KERANA hanye dgn satu ucapan"hai name kite fatin syahirah,bole kite berkawan dgn awak"kami telah menjadi kawan,,,
selame lima tahun saya bersama mereka telah memberi saya satu memory yg tak mungkin dpt saya lupakan,,bagi kami"SEKALI CAKAP KAWAN,SELAMENYE KITA BERKAWAN"
selain kawan mereka ibarat adik2 saya,family,guru saya,private school teacher saya,kounselor saya,doktor saya,penyanyi kpd saya,coach saya,radio rosak saya,,kami makan dan minum bersama2,tidur bersama2.bersukan bersama2,pergi ke sekolah bersama2.di denda bersama2,menunggu turn mandi bersama2,bersama2 merasa susah dan senang,,,
saya bersyukur kpd ALLAH kerana memberi saya peluang untuk mengenali mereka,menjadi salah seorg shbt kpd mereka,,semoga persahabatan yg telah kukuh dibina selama 5 tahun ni kekal sepanjang hayat,,AMIN,,


oke saya nak tag dekat kawan2 baru saya:

4 comments:

fatynadia said...

awwww thanks thanks !

Indra Amirrul said...

thx sbb join..:)

gud luck ya..:)

fatinrehannayusoff said...

gud luck ;)

fatynn said...

fatynadia,indra,fatinrehanna:tengs ya