Friday, January 28, 2011

such a cute one :D



hai every1...
haha,keji kan,ari2 nak update?da tak de bende nak buat lagy,,update la..
cari tabungan mase depan :D,
tadi kan godek2 utube taw,pastu jumpe yg ni ,teehee :)
asal pasal SUPER JUNIOR ,nak2 KYUHYUN,lagi aku hidup,,hahah
so korang tgok la ramai2,,,tp jgn pndg kyuhyun lame2 taw,,yg lain bole,,,
lagu BONAMANA,ditranslatekan menjadi sebuah pesanan kpd KYUHYUN,kerana,die sorg sahaje yg tak de twitter,,

pstt:KYUHYUN,saya tak kisah walaupun awak,takde twitter,saya tak kisah ;)
sebab saye pon tak de twitter,ngee,,kalau fb jadi tutup mac ni,jgn risau,,,
saya tetap akn berhubung,dan menatap wajah awak di utube,,hari2 saya anta love letter saye dalam blog karangan saye ni,,, :D

4 comments:

fatynadia said...

amboi amboi dia... korean fanatik eh. sama macam adik saya yang form 4 tu. kalau bukan sebab dia, saya pun tak pernah dengaq lagu korea dalam rumah ni. hehe

Heidi Shafiq said...

hahhahaha..
:)

Nurul Aziz said...

hei..kyu ada twitter la..eh tapi tanak la bagi..hehe..

http://twitter.com/#!/GaemGyu

nah pegi intai cepat..

fatynn said...

fatynadia:hahah,,mmg fanatikk,since duduk hostel...
nurul aziz:haha,,tengs,,,tp saye tak de twitter