Sunday, January 23, 2011

terima kasih kerana telah menceriakan hari

gedik kan update status fb"terima kasih kepada mereka yang telah mggembirakan hari saya,sebagai balasan terimalah senyuman saya yg paling manis :)"hahaha..ak rase mmg gedik je ak update status tu,,tapi takpe,,ak betul2 nak berterimas kasih kpd dorang yang telah mggembirakan hati ak semalam,22 jan 2011...
yeah,credit to my beloved bestfrens forever,maya,pikah,jaja,adik jaja,gary,jue,fini,teha,mira,dhiah,shahsha,ziha tak lupe jugak kat kak nina,cousin pika,cousin finie dan org yg anjurkan jom masuk u,,,
last year pergi dekat usim nilai,bukan main jauh lagi,,haha,,sebab cikgu bawak,,tis year dekat hometown ak,mitc melaka,,yeah,,pakat ramai2 mai dtg mitc,,yaeah,dpt jugak jumpe after sebulan tak jumpe,,,demn,rindu gilak babeng,hapening,exciting...
oke,dekat dalam mmg sumpah macm sadin dalam beg jemaah haji,,so crowded dgn students sekolah,,wuwuwwu,,students smk iskandar shah,tak pegi semalam sebab,"haha dekat sekolah ad merentas desa"syukur,,tak jumpe junior2 saya...hahhaa'..
plan asal ingat nak mintk pendapat psl u,kos yg sesuai,,tapi,bak kate org kg ak"toksah lah kau berangan"sesak,,so tak sempat tanye,just singgah,amik browsure,collect beg,pen free..haha..hina betul perangai..padahal,beg free,buku nota,pen yg dpt last year pun tak terguna lagi,,teeheee,,org tamak,,eh bukan tamak lah,rezeki namenya tu...

barang free

hasil kutipan

around 1.00 sebab dah tak thn lagi,pakat gerak mydi,,syukur,mydin area2 situ,,so jln kaki ramai2..da mcm org bangla yg kerja situ.ngee :P,,terus rush masuk food court,makan2,terus gerak surau...yeah,surau mydin sgt best,solat,lepak..after that jalan2,peluk2 cium2 bestfrends,jalan2 pastu balik....









psttt:smlm beli the sims,,finally dpt jugak,,slalu pergi,asik takde je..so tomorrow and seterusnya,da ad aktiviti yg bole buat;;teehee
so guys,,,
.
.
.
.
.
.
.
.
.
senyumahn ikhlas ni hadiah kerana telah menceriakan hari
:)



2 comments:

Syafrina Utopia said...

Rin pon layan the sims..The sims 3
tp rin rase the sims 2 dulu lg best..bole bela pet..ade mcm2 version bole update

fatynn said...

rin,yeah,,give me five,,fatynn setuju,,best la yg 2 punye,,nak tmbh koleksi lagy la