Friday, January 21, 2011

cemane ekk

aku kan since da tak pergi sekolah ni,,,ak da rase malas dah untuk menulis,,membace buku teks,buku references,buat omwek,tekan calculator,,kalau sekarang ni ad competition tulisan sape plg lawa,,,sumpah ak kene reject dulu,,sebab dah lame sgttt tak menulis,,rindu dekat waktu bahasa malaysia cikgu kalthom,,sebab ap?sebab dalam semggu kene buat 3 krgnn,so,confirm2 lah kene menulis,,aku rindu jugak waktu english pn magesh,sebab setiap hari mest buat essay,,so menulis jugak,,saya rinduu... :(

yang kat atas ak malas kan,,sekarang ak da rajin,,
ak rajin tekan keyboard,ak rajin update blog,ak rajin bukak fb,walaupun tido sampai pukul bape pagi,,ak rajin layan utube,,,ak da ad minat baru,,ak sekarang kalau bole setiap saat ak nak sgt skodeng org yg bermate sepet ni,,ntahlah,,da mcm gian kot,,,dulu kalau kwn2 gosip2 pasal org mate sepet ni,ak tak amik port langsung je,,rase mcm myesal je,tak kenal dgn org mate sepet dari awal,,,


kalau dorg keluar dekat kbs world kan,rase mcm nak lompat2 ,,,xcited kot,,tapi mslh nye,ak tak pandai lagi nak hafal name dorang..ramai sgt,,,kalau ingat name,muke lupe,,kalau ingat muke,name lupe..sape ad suggestion cemane naak senang ingat,,pdhl hari2 skodeng kat utube...
siap google bio dorang lagi,,ad tak org yg murah hati nak belanje ak g ngok concert kpop...please2:(










4 comments:

Mata Hati said...

die hard fan artis korea rupanya.. ;)
errr..saya pun mata sepet jugak..hahaha

fatynn said...

haha,,
encik mata hati,,awak out of list..
tapi kalau ad iras2 super junior masih boleh dipertimbgkan :P

Nurul Aziz said...

hehe..dulu pon confuse jugak dgn name dorang ni..eh,,gf kyu rupe nye..saye wife die..hahaha

fatynn said...

haha,ish tak bole jadi ni,,mane bole melainkan kite bermadu,:D,,nak tak???naklah,.