Sunday, January 16, 2011

wey fatin liyana masuk mimpi

hey pipel..
"takat fatin liyana masuk mimpi pun nak kecoh2,,,""ak mimpi datuk siti,takde pun kecoh"
eh,biarlah,,,bukan calang2 org taw,,org lain kalau tak kenal fatin liyana masih boleh kot dimaapkan,tp kalau bloggers yg tak kenal die ak rase mcm pelik and something wrong kat die,,heeheh :P
ceritanya begini,,,"dalam mimpi aku semalam,ak kire budak sekolah la...pastu ad mcm hari canteen macam tu,,dlm hari canteen tu mest lah ad tetamu vvip kan,,,
so fatin liyana tu termasuk dalam salah satu list vvip tuh,,,atas alasan die byk berbakti dekat sekolah ak,,wahhh,,,bangge la klu jadi kenyataan..so,tetibe je die dtg dekat ak dgn keadaan yg bengis,lalu die terus cakap kat ak,hey budak,,belikan belikan ice-cream coneto,,cepatt,,lmbat dari 2 saat siap!!fuhh!!fatin liyana jadi gangster tuh,,,wuuuuwuwuu"
tu lah,,mayb tido tak basuh kaki kot,,tp org ckp klu bende tu masuk mimpi,maknenye org tu asik terpiki2 je pasal satu bende,,
tapi,,b4 tido aku rase takde pun ak bace blog die,,hahaha

2 comments:

Mata Hati said...

fatin liyana?
siapa ekk?
blogger jugak ke?

fatynn said...

yup..http://honeykoyuki.blogspot.com/
ni link die