Thursday, January 27, 2011

SPORTING CONTEST

hai cikgu2 semue,cikgu mest nak tande krgn kan?mest nak bg saye A+ kan?
oke,saye nak cite,saye da jumpe da contest yg sesuai untuk saye join,,
mcm entry yg lepas,saye sibuk mencanang nak join contest,,,so saye da jumpe..(ramai2 buat muke teruje)oke,contest ni dekat blog cik intan

oke ni syarat2 nak join contest ni:
1)mestilah warganegare MALAYSIA(P.A,T.I are not allowed)
2)umur tak kisah la bape2 pon(klu nenek yg ad blog nak join pon bole)
3)pic yg disnap mestilah tunjukkan korang seorg yg sporting
4)pic korang tu takleh ad unsur lucah atau 18sx
5)korang dikehendaki membuat mimik muke yg paling menarik mcm banner kat atas
6)korang dikehendaki jawab soalan yg diberikan
7)selepas join,macam biase tinggalkan link dekat entry tu,sebgai bukti


cara nak join contest ni:
1)buat entry bertajuk SPORTING CONTEST
2)letak banner dekat entry ni atau sidebar korang pon bole
3)letak syarat2 contest dekat entry korang
4)story siket pasal contest ni
5)jawab soalan ni
"di manakah gambar korang tu diambil","tulis serba siket pasal blog cik intan ni"


oke,gambar yg saya nak pertaruhkan ni diambil tahun lepas 2010,ketika sya berusia 17 tahun,,
gambar ni sewaktu waktu senggang spm,,time tu weekend kot kalau tak silap,,,kawan2 kate stress nak study,so kami pergi meroyan dgn bergambar,,haha,,bawh sekolah saya ad stadium,,STADIUM JASIN namenye,,so,kami melepaskan segale tekanan,stress di sini..
gambar ni saya anggap "sporting"kerana terdapat pelpagai ekspresi muke :D,,
dari kiri kawan saya yg berbaju oren tu macam sedang bersedia untuk mahu berlari,saya di sebelahnya mcam sedang mahu berkawad kaki,due org kawan di sebelah saye tu,tidak dpt dikenal pasti ap yg mereka buat,dan kawan yg berbaju merah tu macam sedang mencari gaduh kot :D,kawan2 yg dekat belakang tu sedang memandang pelik kot terhadap perbuatan kiteorang yg sedang meroyan ni,,

contest ni bagi saya agak menarik,sebab die suruh letak gambar sporting,,so korang kenmelah jadi sporting siket..teehee :D,
blog cik intan ni pulak,simple,cantik dan kemas,,

oke,saye nak tag dekat kawan saya

  1. cik pikah
  2. cik wida
  3. cik shasha
  4. cik meera
  5. cik ija

oke,,bye cikgu2

2 comments:

eija hassan said...

tq cz tag ija .
btw , gud luck oky (;

fatynn said...

oke tengs dear