Wednesday, March 9, 2011

jawab tag lagii

1)siapakah anda?
hi,my name is fatin syahirah,18 y/o
2)ape yg org tak tahu tentang anda?
*saye rabun,tapi tak suke pakai spec,
*rambut saye tebal (i hate that part)
*tak reti makan tempoyak,sambal belacan dan sekutunye
*kawan2 kate tulisan saye cntik(haha)
*boleh habiskn membace novel dalam 1/2 hari
*akn jadi pendiam yg teramat sangat kalau tidak kenal seseorg
*menjadi hyper kalau ade kroni :D
* lagi ape ek?tu je kot,malas nak cite lagy,,yg lain private

3)nick name anda?
siblings:akak
mak ayah:aten(aku pun taktaw bile parents aku start pggil cmni)
family,sedare mare:irah
kawan2:fatin,aten,ten,,
bile mak mengamuk:SYAHIRAHHHH!!


4)warne feveret anda?
the green hornet,,haha,,of coz green



5)hobi anda?
bace novel,,(kalau ade novel,,aku tak kisah kalau tak mkn)
addicted sgt,,selalu terbawak2 masuk mimpi


6)gambar faveret anda bersame rakan2?explain?
yg ni kot,,sebab masing2 sakai,,,
act banyak lagi,,tapi malas nak upload
gambar ni diambil sewaktu waktu free time spm,,,katenye fedap nak bace buku lagi,so its time to GONJENG




7)benda ape yg anda benci sgt time sekolah
ASSEMBLY LA(sebab principal aku berucap pnjg,kene berdiri pulak tu penat)
HOMEWORK-bi hari2 kene buat the pearl,essays,addmath & yg lain jgn cakaplah,,semput mak noks




cube cari mane aku?
8)bende yg anda paling suke time sekolah?
*duduk hostel
*waktu sivik,hari kamis(selalu rehat awal,slalu kantoi,pastu kene perli :D,yeah i love it)
*keluar masuk pergi tandas
*lepak dekat gazebo
*memory of GTBG
9)rumah idaman anda?
cukuplah yg macam bawah ni haha
asalkan selesa,,cukplah

10)benda yg anda nak buat sangatt?
*naik basikal,,seyes doe aku nak sgt naik basikal..dah 5 tahun tak pena naik beb,,
takkan nak pinjam anak jiran sebelah?dorang pun dah tak naik basikal,,merempit dgn moto adelah
*camping dalam hutan
*have a vacation with my friends


11)makanan feveret?
semua aku boleh telan xceppp tempoyak n sekutunye,kuih tart,,ubat
12)anda nak jumpe sgt dgnnn?
2 group ni






13)lagu zaman hingusan yg paling anda ingati?
ola oli,kuberi nama cikebum2,malam2 hari,siang2 hari disko2,,(kot,kalau aku tak silap lirik die cmni la)




14)tag 6 kawan anda
takde banyak lagi?malas,,sila tag sendiri

9 comments:

syue husin said...

cne maen tag tag neyh?

fatynn said...

ntah,ko try copy n paste,,
kalau tak boleh,,ko copy je la satu2,,haha

syue husin said...

HAHAH, okayhhhh
:D

saya YANA said...

tag tu untuk kawan yang Fatin follow, pastu copy la url blog dia.. letak kat blog Fatin yang macam kata suruh tag 6 orang tu kan.. then kasi tau yg dia da kene tag.. like that la.. pastu dia pon akan wat segmen cam ni.. cam best je kan wat segmen ni.. hehe.. tapi Yana pernah buat.. tapi tak sama la.. haha..

kelakar la bunyi yang "bila mak mengamuk.." haha.. Yana tengah bayangkan ni.. hehe..

fatynn said...

haha,,
oke tengs for the information
dah selalu dah kene pggil name syahirah tu,,haha

syuhada:ko try buat cam saya yana ni cakap

Naffsikah said...

hehe, best best. baru nk tau, tinggi berapa. mcm tinggi semacam jee. hee~

fatynn said...

tak tinggi sangat lah awak
158 je kot
pendek an?;D

Naffsikah said...

ouhh, okay lahh tuu. daripada kita ni haa. 151 jee. -.-

fatynn said...

jgn risau ;)
kite kan perempuan,,boleh pakai heels :D