Wednesday, March 9, 2011

nothing much to display


assalamualaikum
hai,da bersawang2 da blog ni,,
syuhada paham tak 2 gambar kat atas ni?metafora tu(betul ke metafora?ah gasak lah)
hari2 die gesa aku dekat fesbuk suruh update blog,,well,,what else i can do,,takde story la dear
aku bukan pelajar lagi,,aku bukan pekerja yg makan gaji,aku bukannye ade photoshoot,,aku jugak bukan pergi audition(ceh,tak boleh bla)
aku hanye duduk rumah menghadap fesbuk spnjg mase,kadang2 kalau dipanggil baru pergi blaja kete,,tak pun blaja masak je dekat rumah
setiap hari,aku rase
rambut aku banyak gugur mcm kene kanser
aku rase kepale aku gatal macam banyak kutu
jantung mengepam lebih hangat dari biase
muke pucat tak berdarah lagi
hanye sebab nak tggu result SPM,,homaigood
tadi:
barulah ade life siket kot,,
aku pakse abg aku bawak aku pergi bank,,nak bli no pin maktab
pakse die tekan no untuk aku,,
kalau boleh nak pase die yg beratur kat kaunter
tapi yg tu die tak buat la,,,
die bagi aku pakai helmet besar,
die cakap kalau die pakai helmet tu hilang macho,,oh plisshh!!
pastu:
aku pakse die pergi jj,,semantare die tgh cuti la kite kene buli die,,esok die dah balik dah,,i dah tak de driver lagi
sempatlah aku beli buku ni,,,
for the first time baby i bought english novel..
huahuahua,,so proud,, i wanna to improve my englishh :D
so far baru bace siket,,ok lah,,languange die simple,,tapi skjp2 aku kenelah refer dictionary..
well,i'm not born at london,,haha,,
but the problem is baru bace sudah mengantok,,haish,,cemane la aku nak cepat2 habiskan,,



okelah,,itu je kot untuk malam ni,,
so guys,gudd night :D

2 comments:

syue husin said...

HAHA, yelahh aku fhm :)

fatynn said...

hahahaha,,
wey dah bole coment la,,huahuhaua