Monday, March 14, 2011

macham ........

assalamualaikum,,
how's your day?actually i'm nott finee :(
why?because of FACEBOOK PROBLEM
yeah?siapa setuju?serius wey sejak kebelakangan ni saya rasa fesbuk ni dah makin banyak lemak kalau org tua-tua cakap,,serius mmg banyak lemak,sudah naik tocang,kalau ikut bahasa aku ,macham VAAVIII ,,


see!!saya pun terpaksa menggunakan peralihan metafora supaya bahasa saya menjadi lebih sopan dan enak di dengar ;D
memanglah sabarr itu separuh daripada iman,,
tapi boleh ke kita bersabar dah kalau servis die machammm taik
can you imagine,,korang sedang syok2 je berchating,,tetibe korang punye chatbox tu sekejap online,sekejap offline,,oh tidak ke rasa nak bagi penampar sulung ataupun makan kaki saiz 5(walaupun saiz kaki ku tidak terlalu besar)


lagi satu,,servis die pun macham ape ntah,,lambat semedang je,,
berminit2 perlu tunggu,,takkan lah nak balik zaman myspace semula?tak rock la macham tu,,
dah syok,sempoi,mashuk je menjadi ahli fesbuk tapi servis pulak tak bagus,,
kalau nak ditutup je fesbuk ni,bagilah notis 24 jam,,jgnlah meyeksa pengguna begini rupa
WAHAI MARK ZUCKERBERG do somthing pleaseeeee!! i'm begging you







last but not least
(maaflah,saya kalau sedang tension,bahasa saya pun jadi sekema ;D)

3 comments:

syue husin said...

no lah, tdy kua brite, gangguan internet akibat gempa, but yg plik FB jeh. haihh

fatynn said...

agaknye fesbuk punye line dekat jepun kot,haha

syue husin said...

HAHAHHA, ngeksss