Friday, April 22, 2011

20 APRIL 2011

assalamualaikum korang yang gojes plus hensem,,,


ntry ni sambungan ntry yg ni ,macam biase,aku kalau keluar,memang dgn muke due org ni je,,jarang dengan muke orang lain,dulu kini dan selamernye,,(ceh ayat tak hingat),,


kiteorg kawan since sekolah rendah laaa,,senang cite ni memang kawan baik aku tahap dewa laaa,satu kampung,satu sekolah,kalau balik wajib,muke ni laa yg akan naik bas aziz yg lalu tehel tu,muke ni jugak laa yang akan duduk kat bustop sambil tggu parents datang ambill








actually,ni plan aku,,sebab aku fikir afta dis dah payah nak hang out sesamer lagi,,kalau dulu senang laa,sebab satu sekolah,,tapi afta dis tak tau lagi,,mane tau tak dapat masuk u yg same,,,kalau u yg same,satu bilik lagi memang ah best gilooo,,just pray to him,,,,






kalau kiteorang hang memang takde tempat yang lain laa,,,sure mbo tu jugak tempat nak melepak,orang selalu tanye,"asal tak pergi mp,dp,"?jawapan aku senang je,sane dah lah jauh,ramai orang,,,kalau sini dekat,orang pun tak ramai


so memang puas laa,,tak payah nak bersesak-sesak laa dengan ramai orang










maya
dila




10 pagi,ayah dila dengan baik hatinya tolong hantar,,sebab plan aku kan,tempat pertame memang wajib masuk popular,,,suke tak suke,aku tak kira,,memang tu tempat fav aku,,,




agak bosan dengan popular,jalan2,window shopping,tengok baju,,aku kuchiwaaa sebab sale baju baru je habis,,,,sila percaya,kali ni memang aku tak berniat sepatah haram pun nak beli apa2,,pelik wey,selalu at least aku akan capai la sebuah novel o tshirt ke hape,tapi kali ni aku lebih suke untuk merambu ramba saje,,


gambar di bawah ni,aku dah bertukar agresiff,meroyan tak tentu pasal
xcited sebb jumpe baby room,tu yang jakun



















































orang baru dapat lesen kan,,so nak test power laa,,


yesss,at least kali ni kereta aku berjalan,even tak menang banding ntry ni belum main kot dah game over,,sepatutnye tekan minyak,aku tekan brek








perut dah lapar,laju je jalan masuk kfc,,yess aku dah try chicken chop tuu,,sumpah sedap...


lame la jugak duduk dalam tuu..tapi pelik gile sebab maya ngan dila makan laju atau aku yang makan perlahan?maya pun amik chicken chop macam aku,,dorang lagi banyak bercakap
time makan,tapi aku jugak yg lambat habis,,*sigh*








jalan laju-laju pergi mbo,beli tiket ,terus pergi surau...kite tgok cite nihabis cier tu terus pergi surau,seberang jejantas lepak jj,,beli cool blog sorang satu,,semua orang beli yang oreo shake blog tu,tapi lain-lain perisa tambahan,,i punye vanila oreo blog,dila choc oreo blog,maya blubery oreo blog,,so can change each other



*muke gembira*


jam 6 ayah aku datang ambil
















2 comments:

diela said...

kali nih bole nye hang out umpama outing terakhir kita lah ea???hahaha

fatynn said...

outing?ala tak nak la perkataan outing,terbayang baju pepel yg tak lawa tuuu