Wednesday, April 20, 2011

scream 4

assalamualaikum korang yang gojes plus hensem,


tadi,aku,maya,dila dengan berani matinye nak sangat tengok cerita ni,,


dekat blog pikah die ade mentioned pasal citer ni








so,bagi aku cerita ni memang scary gile,bukan sebab seram tapi ngeri,,,yess,sure lah kiteorg yg perempuan ni menjerit je lebih,,gile la kau tanak menjerit,,,siap tutup mate segala bagai,,nasib dalam panggung 10 orang je,,,kau kene paham hari biasa mane lah ade org,tapi tiket tetap harga biase,,hesh,,,sound effect memang la sangat kuat yaw,,so kalau yang lemah jantung atau pregnant dinasihatkan supaya tidak menonton,haha


kalau nak tau cerita die cemane,kene tengok sendiri,baru kau tau,,,for sure memang sangat la berbaloi


to be continued on the next post.........


4 comments:

diela said...

amboi,siap nk continue2 hah..cm wat filen de series plak..
hahaha

fatynn said...

kasi suspen siket,wakaka

diela said...

suspen lah sgt..
hahaha

fatynn said...

haha,,tapi memang best nak mampos