Saturday, April 2, 2011

perhatian 2 makhluk ini amat dikehendaki

assalamualaikum gojes,plus hensem
wahaha,,wa rajin gile bhaii,,tamak wey hari2 nak update belog,,orite ah tu,,rajin update merungut,malas update merungut
hari ni aku mood evergreen der,,gua layan lagu westlife wa cakap lu,,,korang layan lagu "like g6,greenade,baby ke pemende",tapi gua bukak u tube layan lagu "season in the sun,i lay my love on u,my love"doe,,
ok,mintak perhatian,,,aku nak bgtau pasal 2 orang makhluk ni,,nmpak macam makhluk asing,zorro atau alien wey,,tapi bile dah kenal korang rase macam best nak maty doe(kemain lagi aku lelong korang tau,,so pe lagi belanje aku makan :))
nabila huda-eh bukan yang bapak die penyanyi tuu"pewiiitt'bukan,,name je same macam artis tu,,aku memang ramai kawan aku name artis,tapi bukan artis,,haha yang ni hati macam kering ssiket,,boleh tahan sengal macam aku,,,malas nak pikir2 bende remeh,,pastu (yang ni rahsie tau,"aku pernah simpan niat nak jadi akak ipar die")haha tapi die tau,,,mayb aku belum pandai masak kot nak jadi kakak ipar die,,wakaka kalau tak caye ape yang aku cakap pasal die cube layan gambar ni dulu-dulu la,kalau jumpe je die ni,tak pun kalau call die ni sure cite pasal gosip tau,,tapi sejak akhir2ni kalau call die ni dah tak cerita pasal gosip2 ni sangat,,kiteorang "kurangkan krontrovesi,tingkatkan kualiti"haha,,sekarang ni kalau je tanya pasal resepi,,cemane nak masak yang simple2,,well,orang tanam anggur kan
*abaikan yang baju merah tuu*





yang ni pulak kawan baik aku dari kecik,,percaya tak kiteorang dari sekolah rendah satu kelas,fom 1 sampailah fom 5 tak pernahlah satu kelas,,gile lame,,jarang la gaduh2 ni,,yang ni lagi otak tak boleh pakai

hati kering sama je ngan aku,,pastu die ni sejak keluar hutan makin brutal,,eh jap!!aku kadang konpius jugak sebab kadang2 die brutal,kadang2 touching lebih waa cakap luu


gadis bermatlamat tinggi,,macam2lah matlamat die,,tapi aku pun tak tahu dapat ke tak,,,

die macam kembar aku sebab kiteorang banyak gile persamaan,,yang paling ketara kiteorang ade tahi lalat kat tempat yang same,,bukan satu,,tapi banyak


tapi korang,kenal dulu baru buat kesimpulan,,

hapy saturday!!have a nice day :P

4 comments:

diela said...

fuh,terharunye...
ko lah kembar + sahabat sejati ak der..

nurlyssa said...

he3....semoga persahabatan kalian kekal hingga tua ^_^

tp biasanya org pompuan ni bila da ada pakwe or suami, akan lupakan kawan baik dia sendiri tau hu3 (fakta or auta?? silalah wat edisi siasat)

fatynn said...

diela:haha,,gedik je,,wey nak madah puisi ke,nak touching ke,,tak boleh tunjuk depan public wey,,segan,,aku tak suke nagis depan orang,,haha
tu kte -kite je baru best

fatynn said...

cikgu:amin
auta tu cikgu,,haha,,
harap2 la kekal cikgu,,
takpe, kiteorang nak buat rumah sebelah2 :D