Monday, April 18, 2011

padahnye mencurik gambar orang

assalamualaikum,korang yang gojes plus hensem,
mowning,hikhik,,awal nau aku bangun harini ni,,percaya tak aku bangun seawal 5.30 pagi sebab tolong adik aku buat essei,sebab aku dah janji nak buatkan sebab dia kene submit hari ni(byk pulak sebab dlm ayat aku)




ni lah padah curik gambar orang,satu,memang lah dosa,dua sebab curi gambar orangkan,so gambar aku takde langsung,,waaa,,rase cam nak nangis,gambar aku takde,,haha,,

patutnye aku interprame je tau,tapi..ummm



hitam putih noks balai die,,tapi ni bukan heavy metal atau black metal punya majlis ek,,jgn pulak korang ingat yang kawen ni,atau yang sewaktu dengannya adalah pengikut black metal ke hape


sila percaya nenek tu adalah moyang aku yang berumur 90 lebih kalau aku tak silap,,sihat lagi derr,,eh-eh,gambar aku ade,,tapiii.nmpak belakang je,,yang baju merah tudung hitam tu yang belakang sekali tu(sibuk nau aku nak mentioned aku yang mane)
yess,aku paling suke gambar ni,sebab cube kau tengok budak-budak yang tepi tu

khusyuk nau die tengok pengantin,macam yang depan dorang ni mawi yang kawen

yang ni lagi tak boleh bla der,makan kat balai pengantin tu,,padahal bukan orang sebelah,,

ni family gua tue,ades menghabiskan lauk pengantin la,,lepas je pengantin bla,

urmm,"balai pengantin macam kosong""macam lauk tak habis je""macam takde org nak kemas je"hhehe,,so ape lagik,kiteorg la yang tolong habiskan..





p/s:so lain kali jgn curik gambar orang,padahnye gambar kau langsung tak ade,sebab orang tu pun tak nak snap muke kau,



nurul ni aku curik kat fesbuk abah kau,diela tenks sebab ikut mak kau semalam



2 comments:

diela said...

tin,demi ko ak snggup redah ap2 halangan lah..hehehe

fatynn said...

haha,aku tau,,good gurl